Boost je organisatie

Header image

Het gaat goed op de arbeidsmarkt en dat merk jij waarschijnlijk ook: goede werknemers zijn lastig te vinden. Sterker nog, ze zijn onvindbaar. De mensen die je zoekt zijn al aan het werk, maar bewegen niet of nauwelijks. Wij bieden de oplossing.

Werkenden, hoogopgeleid of vakspecialist, dát is onze doelgroep en de doelgroep waarmee we jou kunnen bedienen. Werkenden die nu niet helemaal op hun plek zitten en een carrièreboost kunnen gebruiken. Dit betekent wel dat deze doelgroep bij jóú het werkgeluk moet kunnen vinden. Dus: wat maakt jouw organisatie zo fijn om voor te werken? Hoe vergroten jullie het werkgeluk van jullie werknemers? Wij zijn benieuwd.

Het stappenplan is als volgt:

  1. Je meldt jouw organisatie aan middels het inschrijfformulier.
  2. Eén van onze recruiters neemt contact op en brengt jouw wensen in kaart, maar hoort vooral graag wat jouw organisatie onze kandidaten kan bieden.
  3. Wanneer wij een geschikte kandidaat in de portefeuille hebben en hij of zij heeft interesse in jouw bedrijf, zorgen we dat er een gesprek ingepland wordt. Voordat dit gebeurt, onderteken je het privacy document, waarin je aangeeft geen persoonsgegevens te zullen verspreiden of referenties na te zullen gaan. Tevens wordt de bemiddelingsfee besproken.
  4. Blijkt er na het gesprek misschien sprake van een match, dan krijgen jullie de gelegenheid om zelf extra afspraken in te plannen. Graag blijven wij op de hoogte van het proces.
  5. Is er uiteindelijk een match: gefeliciteerd! Jullie bespreken onderling de arbeidsvoorwaarden en je biedt de kandidaat direct een contract aan. 
  6. Is er geen match? Dan herhalen we het stappenplan vanaf punt 3.
Start je boost

Boost je team!

Dat je hier bent, kan maar één ding betekenen: jouw team is toe aan een nieuwe boost. Versterk je team met een nieuwe mensen die zelf ook toe zijn aan een boost. Dit creëert een ongekende synergie die jou, je huidige team en je nieuwe werknemer beter maakt. Nothing to lose, everything to win. Let’s go!

Start je team Boost