Boost je baan

Header image

Kom je maar niet in beweging, vanwege het comfort - of de vaste lasten die altijd doorgaan? Maar kun je niet door één deur met je huidige baas? Krijg je veel te weinig betaald? Of ga je gewoonweg dood van de verveling?

Welke reden je ook hebt voor een boost: wij gaan ons opperste best doen om jou aan iets nieuws te helpen. Iets nieuws, maar met minstens dezelfde (en het liefst natuurlijk betere) voorwaarden*. Want erop achteruit gaan, dat wil niemand.

Hoe wij te werk gaan?

  1. Je meldt je bij ons aan door een kort inschrijfformulier in te vullen.
  2. Wij nemen contact op en brengen jouw wensen verder in kaart. Weet dat wij zeer zorgvuldig omgaan met de opgegeven persoonsgegevens, en je ook alleen bellen of mailen wanneer dat jóú uitkomt.
  3. Je wordt gekoppeld aan een recruiter**. Hij of zij is de komende tijd jouw contactpersoon, maar tegelijkertijd sparringspartner/ coach/ vraagbaak én luisterend oor. Ja, onze werkwijze is anoniem, maar zeker ook persoonlijk.
  4. De recruiter gaat voor jou op zoek naar passende banen en houdt je hiervan op de hoogte.
  5. Zodra de recruiter een geschikte baan voor jou gevonden heeft, krijg je de gelegenheid om te kijken of het iets voor je is. De potentiële werkgever weet op dit moment nog van niks. Jij krijgt als eerst de tijd om de werkgever te beoordelen.
  6. Lijkt het je wat, dan worden er in overleg gegevens uitgewisseld om een afspraak in te plannen. De werkgever tekent een privacystatement, waarin hij of zij aangeeft geen gegevens te verspreiden of referenties na te trekken.
  7. Tijd om op gesprek te gaan!
  8. Blijkt er na het gesprek sprake van een match, dan kun je zelf met de werkgever extra afspraken inplannen. Wij blijven natuurlijk graag op de hoogte van het proces.
  9. Is er een definitieve match? Dan bespreken jullie onderling de arbeidsvoorwaarden en ga je direct bij het bedrijf op contract.
  10. Is er geen match? Dan herhalen we het stappenplan vanaf punt 4.

Onze werkwijze is kortom: discreet. Wij geven de garantie dat jouw privacy niet geschonden wordt. Persoonlijk. Je hebt één op één contact met de jouw toegewezen recruiter. En doortastend. We zullen tot het uiterste gaan om jouw carrière een boost te geven. Ons gaat het er namelijk om dat jij geen risico loopt en problemen krijgt met je huidige werkgever. Dat je gehoord wordt als het nu een beetje tegenzit. En bovenal: dat je weer gelukkig bent in wat je doet. De burn-outs vliegen je tegenwoordig om de oren. Een beetje meer werkgeluk kan absoluut geen kwaad.

 

* Wij gaan altijd voor minimaal dezelfde voorwaarden, of jij moet hier zelf van af willen wijken.
** Mits de wensen reëel zijn en er mogelijkheden zijn.

Onze werkwijze is discreet, persoonlijk en doortastend.

Start je boost

Start je boost!

Dat je hier bent, kan maar één ding betekenen: jij bent toe aan iets nieuws. Dan wel omdat je huidige baan niet (meer) bevalt, dan wel omdat je gewoon toe bent aan een volgende stap. Nou, kom op, wat let je? Neem het heft in eigen handen en meld je aan: je bent nog maar één stap verwijderd van een stevige carrière boost. Let’s go!

Meld je anoniem aan